Något lurt [Elektronisk resurs] / Lotta Olsson & Maria Nilsson Thore.

315343
Något lurt [Elektronisk resurs] / Lotta Olsson & Maria Nilsson Thore.
Något lurt [Elektronisk resurs] / Lotta Olsson & Maria Nilsson Thore.
Av: Olsson, Lotta
Utgivningsår: 2023.
Språk: Svenska
Hylla: Hcf/DR
Medietyp: E-bok
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Målgrupp: Barn & ungdomar
Serietitel: En myrsloksbok
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Läs, lyssna - eller gör både och! "Något lurt" är den andra boken i bilderboksserien En myrsloksbok . Jättemyrsloken kan inte förstå hasselmusens ovilja att gå på maskerad! Nu när piggsvinet har skickat inbjudan och allting Kanske kan man med lite finurligt lock och pock övertyga hasselmusen om att en maskerad kan vara en riktigt härlig och rolig fest? Ett vardagsfilosofiskt bilderboksäventyr där älskade jättemyrsloken och lilla fina hasselmusen tampas med dilemman som att det är skillnad på olika slags lögner och att det ibland kan vara bättre att ljuga än att inte göra det. Augustprisnominerade ord- och bildkonstnärerna Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore återvänder till älskade hasselmusen och jättemyrsloken i "Något lurt" med hög igenkänningsfaktor för unga (och äldre) bilderboksslukare. Lika finurlig som Sven Nordqvists Nasse, lika tankfull som Nalle Puh! En serie full med roligheter och klokheter, där det mesta utspelar sig i hasselmusens mysiga kök med syltkakor, hallongrottor, tigerkakor och andra smaskigheter. Lyssna när Lotta Olsson själv läser högt ur sina omtyckta böcker om hasselmusen och jättemyrsloken och välj om du vill bläddra på egen hand eller låta e-boken bläddra åt dig./Innehållsbeskrivning från Elib.
En myrsloksbok. Jättemyrsloken kan inte förstå hasselmusens ovilja att gå på maskerad. Nu när piggsvinet har skickat inbjudan och allting. Kanske kan man med lite finurligt lock och pock övertyga hasselmusen om att en maskerad kan vara en riktigt härlig och rolig fest?.

Författaren

Loading...

Liknande titlar

315344
Av: Olsson, Lotta
315345
Av: Olsson, Lotta
303630
Av: Olsson, Lotta
310230
Av: Nilsson, Ulf